Melatonin

“Jeg sliter virkelig med søvn, og ble anbefalt disse av legen min som et naturlig og godt tilskudd for innsovning. Denne er en liv-redder!”

Natascha

STR Nordic er Norges mest populære tilskudd av Melatonin, med over 10.000 daglige brukere. Det naturlige søvnhormonet reduserer innsovningstiden og er helt uten bivirkninger ved dose på 1 mg.

Prøv i 12 måneder for kun kr. 249,50

(kr. 20,80 pr måned)

Du betaler ikke før pakken har kommet frem!

Hva er Melatonin?

Melatonin er kroppens naturlige søvnhormon. Dette hormonet dannes både i hjernen og i netthinnen i øyet vårt.

Vi produserer melatonin gjennom hele livet, men som med alle andre stoffer og hormoner kroppen vår produserer, avtar denne produksjonen gradvis etter hvert som vi blir eldre.

Slik bruker du Melatonin

Melatonin i tablettform opptas hurtig i kroppen. Den høyeste konsentrasjonen i kroppen nås etter 30 minutter til to timer. Dette varierer fra person til person. Du kan fint innta melatonin sammen med mat.

Vi anbefaler derfor at du tar Melatonin ca. 30 minutter før du skal legge deg. Dette vil redusere innsovningstiden og du får en lengre og roligere søvn.

Melatonin anbefales ikke til gravide og ammende, da de går over i morsmelken.

Innhold pr anbefalt døgndose – 1 mg

Kvalitet som grunnverdi

Alle våre produkter gjennomgår en streng kvalitetskontroll. Vi legger vekt på åpenhet og ønsker at all produktinformasjon skal være tilgjengelig. Fabrikkene som produserer våre produkter er valgt i henhold til våre strenge krav.

Alle råvarer analyseres før de settes i produksjon, og hver produksjon av ferdigvarer gjennomgår en kvalitetskontroll på laboratorium før de blir tilgengelig for våre kunder.

✔ Reduserer innsovningstid
✔ Produsert i Norge
✔ Over 10.000 norske kunder

Hva kundene våre sier:

“Jeg klarer meg ikke uten disse. På de månedene jeg har brukt dem har jeg ikke sittet oppe og ventet på søvnen en eneste gang!”

– Astrid

“Takk for et utrolig bra produkt. Har ikke sovet så godt på flere år. Etter samråd med lege har jeg byttet til denne, siden prisen er så gunstig, tusen takk!”

– Tone

“Jeg fikk anbefalt dyr melatonin av en ekspert, men har nå godt over til disse som fungerer like bra, bare MYE billigere! Så takk for et rimeligere alternativ som faktisk funker like bra!”

– Nina

“Sover endelig som om en stein! Har vært plaget med innsovningsvansker i mange år og prøvd alt. Vandret ofte rundt og rundt på nettene. I ren desperasjon prøvde jeg STR Melatonin og til min store overraskelse fungerer den.”

– Reidun

Vilkår og betingelser i kortversjon

(se fullstendige vilkår og betingelser her)

Forsendelsen inneholder 360 Melatonin tabletter (1 pakke som inneholder 360 tabletter), som er nok for en 12 måneders forsyning for én person med normalt daglig inntak på (1 tablett per dag). Totalpris for første forsendelse: kr. 249,50,- (totalpris med normal bruk: omtrent kr. 20,79/måned). Totalpris for følgende forsendelser: kr. 499,- (totalpris med normal bruk: omtrent kr. 41,58/måned).

Total produktpris inneholder MVA + fraktkostnader.

Betaling kun med faktura (bankoverføring). Betaling via bankoverføring etter at du har mottatt produktet. Fakturaen er inkludert med produktforsendelsen. Forfallsdato for fakturaen er 28 dager etter forsendelse av produktet. Faktureringsperiode omtrent hver 12 måneder, inkludert i hver forsendelse. Én faktura inneholder totalprisen for én forsendelse. (Se fullstendig informasjon om betaling med faktura (bankoverføring) og om sen betaling fra vilkår og betingelser)

Du vil få den første forsendelsen levert til postkassen din omtrent to uker etter at du gjorde bestillingen din. Følgende forsendelser leveres omtrent 12 måneder etter den første forsendelsen. Forsendelsesdatoen for følgende forsendelser vises alltid på produktfakturaen som er inkludert i forsendelsen.

Vi sender kun til Norge.

Kontrakten er for et abonnement av ubestemt varighet. Du kan når som helst endre forsendelsesintervallet eller kansellere ytterligere forsendelser / abonnementet ditt ved å ringe kundeservice på 99 59 55 99, eller sende en e-post til kundeservice@strnordic.no. Hvis du vil gjøre endringer til neste forsendelse, husk å gjøre alle endringer eller kansellere forsendelsen minst innen 10 dager før den neste forsendelsesdatoen. Du kan se den neste forsendelsesdatoen på den siste fakturaen din.

Kontrakten din inkluderer en 14 dagers angrerett. Les de fullstendige bestemmelsene om angrerett i vilkår og betingelser.

Prøv i 12 måneder til halv pris!

(30-dager lavest pris: kr. 249,50 første forsendelse, kr. 499,- neste forsendelse).

Ved å legge inn bestillingen betyr at du plikter å betale

Prøv i 12 måneder til halv pris!

Ja takk, jeg bestiller Melatonin og får første 12 måneder til halv pris (kr. 249,50 inkl. porto). Pakken inneholder 360 dagers forbruk, og prisen deretter blir kr. 499,- (inkl. porto) levert hver 12. måned, som vil si kun kr. 41,58 pr mnd! (30-dager lavest pris: kr. 249,50 første forsendelse, kr. 499,- neste forsendelse)

Ved å legge inn bestillingen betyr at du plikter å betale